Aftenterapi logo
x DSC_2427a
Psykolog med kort ventetid København
Metakognitiv terapi psykolog København

AMAGERTORV 14 B, 1160 KØBENHAVN K.

Vi holder til i et hyggeligt klinikfællesskab i en stille gård på Strøget - lige ved Illums Bolighus. Du finder elevatoren til klinikken i gården til venstre for skobutikken Scarpa. Alternativt er der en trappe bag Scarpa til højre for elevatoren. Ring på, hvor der står 'Heart House' ved elevatoren eller trappen, så lukker vi dig ind.

INDGANG EFTER KL. 18 NÅR PORTEN FRA AMAGERTORV ER LUKKET:

Ved aftaler efter kl. 18 på hverdage og i weekender efter butikkernes åbningstid, er der i stedet indgang fra porten i Niels Hemmingsens Gade 6 lige rundt om hjørnet fra Strøget. Du ringer på, hvor der står 'Heart House'. Hvis du foretrækker det, kan porten i Niels Hemmingsens Gade også bruges på andre tidspunkter. Når du går gennem porten fra Niels Hemmingsens Gade, kommer du direkte hen til elevatoren.

Kort, Amagertorv a

PARKERING

Det er som regel muligt at parkere i Niels Hemmingsens Gade eller i Valkendorfsgade (bag Helligåndskirken) efter kl. 18 og om søndagen.

I dagtimerne kan det være sværere at finde parkeringspladser lige udenfor døren. I så fald er der flere parkeringshuse i nærheden, bl.a. Illums.

Det er gratis at parkere på gaden lørdag efter kl. 17 og hele søndagen.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen eller:

Anna Louise kan kontaktes direkte på:

7111 7999 eller al@aftenterapi.dk

Ahmed kan kontaktes direkte på

6171 7739 eller ahmed@aftenterapi.dk

Adresse: Amagertorv 14 B, 1160 København K

Når vi har samtaler, underviser, eller er optagede af andre opgaver, der gør, at vi ikke har mulighed for at svare på mobilen, er du meget velkommen til at sende en mail eller SMS til en af os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du kan også udfylde kontaktformularen. Skriv eventuelt, hvis der er dage eller tidspunkter, der passer dig bedre end andre. Vi svarer hurtigst muligt.

KONTAKTFORMULAR

  Dit navn*

  Din email*

  Emne

  Besked

  Psykolog Amagertorv 14B København, 2
  x DSC_2391a
  Psykolog Amagertorv 14B København, 3
  Metakognitiv terapi København psykolog
  Psykolog København weekend
  Psykolog Amagertorv Metakognitiv terapi weekender