Aftenterapi logo

KURSER, WORKSHOPS OG FOREDRAG

Vi skræddersyr foredrag, workshops og kursusforløb, så det passer til jeres ønsker og behov, og fokus er på det, der er relevant for jeres personalegruppe. Fokus kan fx være metakognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi, stresshåndtering, perfektionisme eller andet.

Der er et bredt udvalg af praktiske muligheder: foredrag og kurser kan afholdes os jer, hos os - hvis det er mindre grupper - eller i kursuslokaler ude i byen.Vi kan også tilbyde online kursusforløb - eller forløb, der består af en blanding af e-learning og workshops. Priser aftales for de individuelle opgaver afhængig af form, varighed og eventuelt hvor i landet, kurset skal afholdes. Du er velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

Metakognitiv terapi webinar online kursus

ONLINE KURSER / E-LEARNING

Der er mulighed for at arrangere kurser som online kursusforløb. Der har været et sandt boom i online kurser under corona-pandemien. Det kan også være en idé for at holde prisen nede, hvis der ellers skal lejes lokaler. Det er også en god løsning, hvis kurset skal deles op i mindre moduler, fx. halve dage i stedet for hele dage. Vi finder ud af, hvad der passer med jeres behov.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Metakognitiv terapi kurser

KURSER OG FOREDRAG HOS JER

Gør det nemt, spar tid til transport for jeres medarbejdere og hold kurser hos jer selv. Priser varierer efter opgaven og antal timer eller dage. Vi skræddersyr foredraget eller kursusforløbet, så det passer til jeres ønsker. Det er selvfølgelig muligt at aftale fysiske kurser med mulighed for at ændre det til onlinekurser, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Metakognitiv terapi kursus e-learning zoom

KURSER UDE I BYEN ELLER HOS OS

Når det igen bliver muligt at afholde undervisning i større grupper, kan vi, hvis det passer bedre med jeres planer, arrangere kurser ude i byen med frokost, kaffe, etc.

Vi har også mulighed for at arrangere kurser i små grupper hos os, hvor der kan være max. seks deltagere ad gangen.

Kontakt os, hvis du vil vide mere